لیست مقالات همایش ملی انار

نمایش # عنوان نویسنده
0 اثر مصرف انار بر تعدیل قند خون در بیماران مبتلا به دیابت نوع دو معصومه رشیدی- هادی غریب-
1 احداث و نگهداری باغات انار زینب رشیدی-
2 بررسی بازاریابی انار در استان یزد جلال سالم-
3 محاسبه مزیت نسبی تولید انار در استان یزد جلال سالم-
4 بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی انارهای مناطق مختلف فروغ عسگری- محمد مهدی مقدم- ولی رنجبر- رضوان محمدی- غلام رضا کارگر-
5 ارزیابی پتانسیل های اقلیمی کشت انار در استان اصفهان با استفاده از GIS جعفر کریمی-
6 بررسی مزیت نسبی انار ایران سیدمجتبی مجاوریان- فاطمه رسولی-
7 مطالعه وضعیت گیاهان هرز، آفات و بیماریهای باغات انار كوهدشت لرستان احسان اله زیدعلی- سید کریم موسوی-
8 بررسی اثرات انار در سلامت و بیماری اكرم كوشكی- محمود ریوندی- -
9 بررسی تاثیر مبارزه بیولوژیک بر ریسک تولیدی باغداران انار استان خراسان رضوی سمانه سادات همراز- محمد قربانی- بهاره سادات همراز-
10 بررسی تحلیلی جایگاه تصویر ادراکی انار ایران در بین رقبای عمده با استفاده از تحلیل محتوای Insight احسان شاهسوند هراتی- مهدی ثقفی- حسین آیین فر-
11 بررسی ثبات رنگ آب انار و آنالیز كمی و كیفی آنتوسیانین های آن زرین رادبه-
12 ارزیابی راندمان انرژی در باغات اناراستان یزد ،شهرستان ابرکوه(دشت گاشار) بهادر روشن ابرقوه-
13 برآورد و مقایسه مزیت نسبی تولید محصول انار در شهرستانهای استان خراسان رضوی سمانه سادات همراز- ناصر شاهنوشی-
14 مقایسه الگوی کشت مبنی بر مزیت نسبی با الگوی کشت فعلی کشت محصول انار در شهرستانهای استان خراسان رضوی سمانه سادات همراز- ناصر شاهنوشی-
15 بررسی عوامل کاهنده محصول انار در ایران زهرا دهداری ابراهیمی- لیلا شجاعی-
16 دستیابی به ارقام برتر و نرم-دانه انار(Punica granatum L.) با استفاده از ژرم پلاسم بومی و برنامه های بهنژادی رحیم قره شیخ بیات-
17 بررسی تاثیر عوامل اقتصادی- اجتماعی بر تفاوت بین خسارت ناشی از مبارزه بیولوژیک و مبارزه شیمیایی مطالعه موردی محصول انار استان خراسان رضوی محمد قربانی- سمانه سادات همراز- بهاره سادات همراز-
18 بررسی سازگاری و استقرار ارقام مختلف انار در شرایط سبزوار اسماعیل فیله کش-
19 بررسی راندمان تولید عصاره های مختلف از هسته انار و اندازه گیری خواص آنتی اكسیدانی آنها شادی بصیری- فخری شهیدی-
20 شناسایی روغن هسته انار به شیوه دستگاهی شادی بصیری- رضا فرهوش-
21 تاثیر نیتروژن و روی بر صدمات آفتاب سوختگی و ترک خوردگی میوه انار رقم رباب نی ریز زهره صداقت کیش - نوراله معلمی - مجید راحمی - سید محمد حسن مرتضوی - اسماعیل خالقی -
22 تولید انار ارگانیک: راهکار صادرات انار ایران به بازارهای جهانی هومان لیاقتی- عبدالمجید مهدوی دامغانی- وحید عسکری- -
23 الگوی مناسب پیش بینی قیمت محصول انار پریسا خلیق خیاوی- رضا مقدسی-
24 تحلیلی بر صنعت تبدیلی و تکمیلی رب انار با رویکرد ساختار بازار و تغییرات آن: 87-1380 محمدعلی فیض پور- عزت الله لطفی- مهدی امامی میبدی-
25 بررسی تأثیر محلول پاشی با کلسیم (Ca) در کاهش ترکیدگی انار رقم بجستان در شهرستان کاشمر علی اولیایی ترشیز- مینا امامیان-
26 بررسی اثر مایع پوششی و شرایط نگهداری بر كیفیت كنسرو انار نارملا اصفی-
27 خواص آنتی‌اکسیدانی تفاله انار بعنوان ضایعات بدست آمده از عصاره‌گیری آن مریم اثنی عشری- مسعود یقبانی - فرزاد غیبی-
28 بررسی فعالیت ضد میكروبی پوست انار بر علیه عوامل بیماریزای غذایی فاطمه علیمحمدی- مسعود یقبانی- فرزاد غیبی-
29 احیا مارمالاد سنتی به رب و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن امیر عبدالهی-
30 بررسی تاثیر متیل جاسمونات، گرمادهی متناوب و کلرید کلسیم بر کیفیت و انبارمانی سرد میوه انار رقم گاودماغ کوهدشت حمید احمدی فخر-
31 مدیریت تلفیقی آفات انار در استان لرستان مجید جوادی- عبدلرضا صیادمنصور-
32 تعیین خواص حرارتی انار رقم آلک سید حبیب الله هاشمی فرد دهکردی- محمد حسین کیانمهر- محمد مهرانزاده-
33 بررسی بازار صادراتی انار ایران با تاکید بر اصل مزیت نسبی صادراتی پگاه پلنگی-
34 فراوری انار به روش گرمایش اهمی فائزه اكبری- علی فدوی-
35 بهینه¬سازی جداسازی DNA ژنومی (با خلوص بالا) در گیاه انار زهرا نعمتی- علی تهرانی فر- محمد فارسی- امین میرشمسی- حسین نعمتی-
36 بررسی تنوع ارقام انار محلی ایرانی با استفاده از نشانگرهای مبتنی بر صفات میوه و کارایی آن در مطالعه تنوع ژنتیکی علی تهرانی فر- زهرا نعمتی- مهدی زارعی- امین میرشمسی- حسین نعمتی-
37 مطالعه تاثیر جمع آوری انارهای آلوده در زمستان روی میزان فعالیت پارازیتوئیدهای مرحله لاروی کرم گلوگاه انار در سه منطقه ورامین، قم و ساوه حسین کیشانی فراهانی- سید حسین گلدانساز-
38 مقایسه ترکیبات استخراج شده روغن هسته انار با استفاده از دو روش استخراج با دی اکسید کربن فوق بحرانی و روش استخراج با استفاده از هگزان فوق داغ مینا سعیدیان- مریم عجم- فهیمه یاسینی- جلال احسانی-
39 بررسی میزان نگهداری پاجوش انار و مدیریت آن بعداز سرمای زمستان 1386 د رخراسان رضوی محمدرضا عجمی خالص-
40 بررسی صفات مورفولوژیکی 30 رقم انار مرغوب ایران از طریق تجزیه به عامل ها جواد پور رضایی- محمدعلی عسگری- مهدی محمدزمانی-
41 تاثیر محلول¬پاشی کودهای آلی حاوی اسید¬های آمینه ضروری بر عملکرد و کیفیت انار(Punica granatom) رقم نادری کشت شده تحت شرایط تنش آبی سکینه حسن¬زاده-
42 (Punica granatum L.) دیریت ژرم پلاسم انار كاربرد نشانگرهای مولكولی ریزماهواره در م مهربانو كاظمی الموتی- - -
43 بررسی ترکیبات و خواص درمانی انار با تاکید بر تولید و صادرات فرآورده های دارویی آن رضا خوش نظر پرشکوهی-
44 بررسی تاثیرکلرید کلسیم، هیپوکلرید سدیم و پوشش پلی اتیلن بر کیفیت پس از برداشت میوه انار رقم رباب در انبار زیبا مهدوی نیا- عبدالحسین ابوطالبی- ابوالقاسم حسن پور-
45 بررسی اثر نوع تیمار و پوشش مصنوعی بر کاهش وزن و کیفیت ظاهری در پس از برداشت میوه انار رقم رباب زیبا مهدوی نیا- عبدالحسین ابوطالبی- ابوالقاسم حسن پور-
46 بررسی مشكلات مروجان كشاورزی در انتقال نتایج تحقیقات علمی به انار كاران ایرانی رستم صابری فر-
47 پاسخ برخی ویژگی¬های کیفی میوه انار رقم ملس ساوه در مقابل پرتو اشعه فرابنفش تحت بسته بندی¬های مختلف لیلا فتحی-
48 بررسی خصو صیات فیزیكو شیمیایی و حسی مارمالاد ضایعات فیلتراسیون انار بهرام حسنی- امیر عبدالهی-
49 تحلیلی بر ویژگیهای تخته خرده چوب حاصل از ضایعات چوبی درخت انار در مقایسه با سایر گونه های چوبی رویا فضلی- نورالدین نظرنژاد-
50 اندازه گیری کارایی با استفاده از رویکرد تحلیل فراگیر داده¬ها سید محمد جعفر اصفهانی- جواد خزاعی- بهزاد امرایی-
51 بررسی امکان ریزازدیادی انار منصور کلانتر- محمد خوانین زاده-
52 مطالعه خواص آنتی اكسیدانی، ضد سرطانی و ضد التهابی انار و تركیبات موثره دارویی آن حسین آیین فر- مهدی ثقفی- احسان شاهسوند هراتی-
53 بررسی تنوع ژنتیكی انار با استفاده از ترکیب نشانگرهای مولكولی طیبه قربانی- کیانوش چقامیرزا- عیسی ارجی-
54 تحلیل ساختار بازار بین المللی انار و چالش های فراروی توسعه صادرات ایران مسعود حسین زاده- آرش دوراندیش- افسانه نیکوکار-
55 بررسی اثر نهاده¬ها بر ریسک تولید کشاورزان، مطالعه موردی باغداران انار شهرستان شهرضا مهدی قربانی- الهام دربندی- امید زمانی-
56 بررسی روند شاخص¬های مزیت نسبی تولید محصول انار شهرستان فردوس الهام دربندی- حامد رفیعی-
57 تاثیر شوری آب آبیاری و نیتروژن بر مقاومت، عملکرد و کارایی مصرف آب (WUE) در انار علیرضا طهماسبی- - - -
58 بررسی کارایی قیمتی و یکپارچگی بازار انار ایران؛پیش بینی وضعیت آینده حامد رفیعی- الهام دربندی-
59 توسعه و ترویج انار از دیدگاه قرآن محمد رضا حسنی-
60 تشکیل ماتریس SWOT برای تولید و صادرات انار در ایران حسین محمدی- مرتضی بستام-
61 بررسی مشکلات مربوط به تولید و بازاریابی انار در استان خراسان رضوی(مطالعه موردی شهرستان بردسکن) حسین محمدی- مینا محتشمی-
62 نقش تولییدکنندگان و صادرکنندگان داخلی در تعیین قیمت جهانی انار زینب سرائی شاد- سارا رضائی- درنا جهانگیرپور- امیرحسین چیذری-
63 اثر زمان محلول‌پاشی استرپتومایسین، ایندول استیک اسید و کینتین بر ویژگی‌های دانه انار رقم ملس یزدی میلاد ولی پور- حسن ساری خانی- عبدالکریم چهرگانی- محمدرضا وظیفه شناس-
64 تاثیر رهاسازی زنبور تریكوگراما Trichogramma embryophagum (Hymenoptera,Trichogrammatidae) قبل از برداشت محصول، در كاهش آلودگی میوه به كرم گلوگاه انار Spectrobates ceratoniae (Lepidoptera,Pyralidae) در علی جوینده-
65 راهكارهای علمی و عملی در مراحل مختلف جهت صادرات انار به بازارهای هدف سید نعمت الله موسوی- فاطمه کوشش-
66 بررسی اثر تیمارهای پس از برداشت اسپرمین، اسپرمیدین، پوتریسین و آب گرم بر کاهش پوسیدگی میوه انار رقم ‘رباب’ طی دوره انبار داری لیلا تقی پور- مجید راحمی- پدرام عصار- زهره صداقت کیش-
67 پتانسیل های كشاورزی و گردشگری منطقه ارسباران(مطالعه موردی محصول انار) حسن بالاگر- مصطفی قربان موحد-
68 چشم انداز اقلیمی شهرستان فردوس در دهه آتی و تاثیر آن بر عملکرد محصول انار رضا برهانی-
69 بررسی امکان کاربرد شناسایی الگو در ارزیابی خصوصیات فیزیکی وشیمایی ارقام انار فخری شهیدی-
70 بررسی اثر هرس شاخه و کود NPK بر خصوصیات کیفی و کمی انار رقم رباب عبدالعلی حسامی- محمدرضا پورقیومی- سعادت ساریخانی خرمی-
71 اهمیت کشت ارگانیک انار بویژه تحت شرایط کم آبی اعظم جعفری نجف آبادی-
72 کاربرد نشانگرهای مورفولوژیک و مولکولی در بررسی تنوع ژنتیکی انار اعظم جعفری نجف آبادی-
73 بررسی تاثیر برخی فراورده های آلی در تحمل به تنش خشکی در درختان انار رقم ملس اصفهان‏ ایوبعلی قاسمی- مصلح‌الدین رضایی-
74 بررسی خصوصیات فنومورفولوژیکی برخی از ارقام انار تجارتی ایران ایوبعلی قاسمی- مصلح‌الدین رضایی-
75 اثرات فرآوری عصاره انار بر پایداری آنتی اکسیدان ها مریم عجم- محبوبه اعوانی-
76 اقتصاد، بازار و صادرات انار سمانه تژده-
77 پتانسیل یابی مناطق مستعد کشت انار به لحاظ پارامترهای اقلیمی با استفاده از GIS (مطالعه موردی خراسان جنوبی) سعیده کوزه گران-
78 بررسی اثر درجه حرارت دو منطقه ی قاینات و فردوس در کاهش جمعیت کرم گلوگاه انار قاسم ترابی- رضا گیمدیل-
79 بررسی تاثیر پودر کائولین در کاهش خسارت آفتاب سوختگی میوه های انار حسین فرازمند- حیدر ولی زاده- افشین مشیری-
80 بررسی تاثیر روش پرچم زدائی میوه های انار در کاهش خسارت کرم گلوگاه انار حسین فرازمند- محمد سیرجانی- هادی زهدی- افشین مشیری- تقی شیخعلی-
81 تاثیر تیمارهای کلرید کلسیم و تیمار گرمایی بر افزایش عمر انباری انار رقم میخوش سهیلا رحمانی- ولی ربیعی- مهدی طاهری- حسین ربی انگورانی- مهدی محمدزمانی-
82 ارایه مدل ریاضی مدیریت توزیع فراورده‏های کشاورزی همراه با دو محدودیت احمد صادقی- جواد صادقی- سمیه مولایی- محمد سعیدی مهرآباد-
83 پیش بینی عملکرد و قیمت انار در افق سند چشم انداز خدیجه ثمره هاشمی- درنا جهانگیرپور- تکتم محتشمی-
84 بررسی مبانی تولید ارگانیک انار بر اساس اجرای عملیات خوب کشاورزی(GAP) زهرا جلیلی مقدم- سید رحمت الله پریچهر - مریم جلیلی مقدم-
85 بزرسی اثز لایه پوششی و فیلن بز روی عوز انبارهانی و کیفیت هیوه انار سعیده امینی هرندی- کتایون مهدوی خزاعی-
86 بررسی تولید انواع فرآورده های جانبی انار و اهمیت آن در صادرات طیبه شاهی-
87 اثر روش های مختلف استحصال و فرآوری آب انار بر روی خصوصیات رنگی، کیفی و ویژگی ها ی فراسودمند آن کتایون مهدوی خزاعی-
88 معرفی کلون انار پرپر گل سفید Punica granatum var Ibescens حاصل شیمر عماد شاهمنصوری-
89 اثرات کاردیوتوکسیک پوست انار (Punica granatum) حمید رضا کازرانی- نرجس لطیفی پور- -
90 اثرات همودینامیک آب انار (Punica granatum) بر قلب مجزای موش صحرایی حمید رضا کازرانی- نرجس لطیفی پور- -
91 اثرات قلبی دانه انار (Punica granatum) با استفاده از روش لانگن دورف حمید رضا کازرانی- نرجس لطیفی پور-
92 فاکتورهای هواشناختی موثر در مراحل مختلف رشد – نگهداری و صادرات انار سیده آمنه سجادی-
93 تعیین كارایی میزان مصرف انرژی تولید انار در شهرستان ارسنجان (فارس) مرتضی رحیمی کیا- باقر عمادی- محمد حسین آق خانی- حسن عاقل- افشین زینلی- سید رحیم موسوی-
94 اثرات شوری بر میزان کود ازت و فسفرو گوگرد مورد نیاز درختان انار امیر مصلحی- مجید فکری- احمد بیک محمدی-
95 ارزیابی نیازهای آموزشی باغداران انار شهرستان یل¬آباد محمدصادق اللهیاری-
96 بررسی امکان کنترل آفت کرم گلوگاه انار (Ectomyelois ceratoniae) المیرا ابوترابی-
97 بررسی اثرات یخبندان شدید زمستان سال 1386 بر درختان انار شهرستان ساوه استان مرکزی مجتبی مرادی-
98 استخراج روغن از هسته انار به کمک سیال فوق بحرانی دی اکسید کربن جواد سرگلزایی- محمدتقی میرمحمدی-
99 مدلسازی و شبیه سازی سیال فوق بحرانی دی اکسید کربن برای استخراج عصاره هسته انار توسط شبکه عصبی مصنوعی جواد سرگلزایی- نازگل عرفانی قربانی-
100 ارزیابی دو روش کاربرد و مکانیسم اثر اسپرمیدین و کلرید کلسیم در تعدیل سرمازدگی میوه انار رقم ملس یزدی اصغر رمضانیان- مجید راحمی-
101 تاثیر بور وتنظیم کننده های رشد بر جوانه زنی دانه گرده انار علی ایمانی- علی مومن پور- اصغر عزیزی-
102 مقایسه ارقام انار صادراتی از نظر آلودگی به کرم گلوگاه، ترکیدگی و آفتاب سوختگی میوه منصور شاکری-
103 شناسایی عامل زوال درختان انار در منطقه فردوس احمد درخشان- اقدس خطیب- محدثه عابدی- اله داد سلیم پور-
104 بررسی مقاومت به سرمای برخی از ارقام انار ایرانی علی اکبر قاسمی سلوکلوئی- احمد ارشادی- سید ضیاالدین طباطبایی-
105 اثر محلول پاشی آهن و روی و مس برافزایش میزان کیفیت و عملکرد محصول انار امیر مصلحی- مجید فكری- احمد بیك محمدی-
106 بررسی شیوه رهاسازی زنبور زنده تریکوگراما در مبارزه بیولوژیک با کرم گلوگاه با هدف کاهش تلفات و افزایش کارایی زنبور و بالابردن راندمان کار نیره صالح نیا-
107 بررسی دانش فنی بومی پرورش انار درمیان انارکاران شهرستان شهرضا مهرداد پویا- - حسن ساری خانی-
108 مطالعه ویژگی های فیزیکوشیمیایی و امکان شفاف سازی آب انار محمد جواد وریدی- مهدی وریدی-
109 تاثیر بستر و رقم بر روی ریشه‌دهی قلمه‌های انار اسماعیل سیفی - فائزه فرشیدنیا-
110 استفاده از رویکرد توسعه عملکرد کیفی QFD)) و نظریه فازیFuzzy Theory) ) جهت ارتقای سیستم های بسته بندی انار با رویکرد صادرات به کره جنوبی حمید رضا فیلی- سید مهتا مرتضویان فارسانی-
111 بررسی اثر محلولپاشی غلظت های مختلف سولفات آهن و سولفات روی بر كاهش عارضه سفیدی رنگ دانه انار رقم شیشه كپ در منطقه فردوس حمیدرضا ذبیحی-
112 بررسی تغییرات پوسیدگی میوه انار در شرایط اتمسفر تعدیل یافته نیما خالدی-
113 بررسی تاثیر قطر قلمه انا ر در رشد رویشی ، توأم با مصرف ریز مغذی ها در خزانه انار در شهرستان ساوه محمد رضا حسنی-
114 جایگاه اقتصاد در توسعه بازار گردشگری روستایی (نمونه موردی انار) ابوالفضل پوریان-
115 بررسی حاشیه بازاریابی انار؛ مطالعه موردی: استان فارس سید محمد رضا اکبری- لادن یدالهی- عنایت اله تفضلی-
116 بررسی عوامل موثر بر صادرات محصول انار در ایران لادن یدالهی- سید محمد رضا اکبری- سید نعمت اله موسوی-
117 مزیت نسبی تولید و صادرات انار در استان فارس سید محمد رضا اکبری- محسن رضایی میرقائد-
118 بررسی مناطق مستعد کشت انار به کمک سیستم اطلاعات جغرافیایی gis در استان خراسان رضوی فرشاد طهان-
119 پایش شدت خشکسالی با استفاده از شاخص استاندار بارندگی Spi در سیستم سامانه اطلاعات جغرافیایی Gis فرشاد طهان-
120 بررسی زیان های اقتصادی- اجتماعی خشکسالی بر روی گیاه انار طی سالهای 1374 الی 1389 فرشاد طهان- احمد قیدی-
121 در تشخیص كرم گلوگاه در انارMRI استفاده از روش غیرتخریبی حمیده فاطمی- مجید عزیزی- قربان صفاییان لایین- هادی زارع-
122 قهوه¬ای شدن دانه¬های انار و چشم¬انداز راهکارهای مناسب جهت جلوگیری و کاهش این ناهنجاری فیزیولوژیکی سید حسین میردهقان استادیار گروه علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه ولی¬عصر (عج)، رفسنجان میوه ان سید حسین میردهقان-
123 بررسی نقش ICT بر بازاریابی محصولات باغی با تاکید بر انار منطقه شادمهر هدا بهبودی-
124 بازنگری پروانه‌های میوه‌خوار انار و تعیین رژیم‌های غذایی احتمالی و گیاهان میزبان آنها در منطقه سیستان علیرضا ارجمندی‌نژاد- غلامرضا رجبی-
125 مطالعه اثرات متقابل كم آبیاری وگونه های قارچ میكوریزا به منظور افزایش مقاومت به خشكی در انار سكینه فرجی- طیبه بساكی-
126 ردیابی چند شکلی ژنتیکی در انار بر اساس ژن های کلروپلاستی دخیل در فتوسنتز زهرا حاجی احمدی- مجید طالبی-
127 تعیین تاثیر عصاره انغوزه بر میزان پارازیتیسم و تلفات زنبور تریکوگراما پارازیتویید تخم کرم‌گلوگاه‌انار در شرایط آزمایشگاهی علی جعفری ندوشن - مهدی شمس زاده - محمد امین سمیع- مرضیه خلیلی-
128 تكامل فیزیولو‍ژیك انار مهشید رهبری- مهران اعلمی- كتایون مهدوی خزاعی-
129 بررسی بیمه محصولات کشاورزی در ایران؛ مطالعه موردی ( محصول انار ) لادن یدالهی- سید محمد رضا اکبری-
130 اثرات پیوستن ایران به سازمان تجارت جهانی بر عرضه انار حامد امیری- فاطمه مشهدی زاده-
131 تأثیر تنظیم‌کننده‌های رشد و سولفات پتاسیم بر روی رنگ آریل، سطح بیرونی و درونی پوست میوه انار بعد از انبار سرد غلامرضا وطن پرست- سید حسین میردهقان-
132 تجزیه ارتباط برای صفات پومولوژیك (Punica geranatum L.) در انار با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره طیبه بساكی- رجب چوكان- سید مجتبی خیام نكویی- محسن مردی- مهرشاد زین العابدینی-
133 بررسی روابط صفات مورفولویك در ژنوتیپ های انار طیبه بساكی- سكینه فرجی-
134 استفاده ازپودرتفاله حاصل ازآب گیری اناربه عنوان یک افزودنی طبیعی درموادغذایی هاجر یوسفی-
135 نوشیدنی برپایه عصاره انار وعصاره لیمو هاجر یوسفی-
136 بررسی امکان ازدیاد درختان انار به روش خوابانیدن هوایی زهرا بهنام-
137 معرفی یك جیره جدید فرم دار و مرطوب در پرورش كرم گلوگاه انار Ectomyelois ceratoniae سید جواد طباطبائی فرد-
138 اثر محافظتی انار بر روی پروفایل آنزیمی و لیپیدی موش های صحرائی نر متعاقب مسمومیت با سیكلوفسفامید علیرضا رسفنجانی-
139 تاثیر پلی فنول های موجود در آب انار در جلوگیری از سرطان پروستات سعید خانی نژاد- سیده محبوبه حسینی-
140 بررسی ترکیبات فنولی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی اجزاء مختلف میوه انار در طی دوره رشد مهدی زارعی- مجید عزیزی-
141 سیستم آبیاری زیرسطحی سفالی روشی نوین جهت آبیاری باغات (انار) محمد جلینی- قاسم زارعی- شركت كشت و صنعت آبرسان كویر شرق سهامی خاص-
142 پیش بینی قیمت انار ایران با استفاده از رهیافت ARIMA سید محمد رضا اکبری- لادن یدالهی-
143 تأثیر تیمار کیتوسان بر فعالیت میکروبی و حفظ کیفیت پس از برداشت آریل‌های انار نجمه روشن ضمیر- سید حسین میردهقان-
144 بررسی بی ثباتی قیمت انار در سطوح مختلف توزیع ماندانا طوسی -
145 تغییرات میزان آنتوسیانین، ظرفیت آنتی¬اکسیدانی و الاژیک اسید پوست میوه¬ی هفت رقم انار طی انبارداری فاطمه باقری- محمود اثنی عشری- منصور غلامی-
146 مقایسه اثرات واکس زنی، پیچیدن تکی و تجمعی در ورقه پلاستیکی بر کیفیت انار رقم رباب نگهداری شده در انبار سرد و معمولی علی اکبرپور- محمد جواد محمدی- زینب صبوری- مظفر جباری-
147 تعیین زمان جلب پروانه نر كرم‌گلوگاه‌ انار توسط ماده در تله‌های فرمونی طبیعی علی جعفری ندوشن - قاسم آبیارفیروزآبادی- مهدی شمس زاده-
148 مقایسه ی زیست شناسی شب پره ی خرنوبEctomyeloies ceratoniae Zeller (Lep.:Pyralidae) روی سه رقم میوه انار در شرایط آزمایشگاهی داود زارع بیدکی- - - -
149 مطالعه و بررسی بعضی از خواص مکانیکی میوه انار علی اکبر حسین پور-
150 خواص فیزیكی سه واریته میوه انار مورد كشت در استان خراسان رضوی علی اکبر حسین پور-
151 مدلسازی فازی سیستم تولید ، توزیع وپخش در زنجیره تامین سه سطحی در حوزه صادرات انار حمید رضا فیلی- محسن مومنی تبار -
152 استقرار اتوماسیون و تکنولوژی تولید صنعتی فرآورده های خوراکی انار با رویکردهوشمندسازی و سیستم های خبره 5 5- 6 6ی-
153 انتخاب ماشین آلات تولید فراورده های خوراکی انار با استفاده از فرآیند تحلیل سلسله مراتبی (AHP) حمیدرضا فیلی- محسن گرایی- محمد بایرام پور-
154 هوشمندسازی انتخاب نوع اتوماسیون تولید صنعتی فرآورده های انار با رویکرد مدلسازی ریاضی حمید رضا فیلی- محسن گرایی-
155 نگرشی برترکیبات شیمیایی و خواص درمانی انار (Punica granatum .L) رضا گیمدیل- حسین مردانی- عاطفه امیدوار-
156 انتخاب ماشین آلات تولید فرآورده های خوراکی انار با استفاده از فرآیند تحلیل سلسله مراتبی(AHP ) حمید رضا فیلی- محسن گرایی- محمد بایرام پور-
157 استخراج و مقایسه ترکیبات فرار اختصاصی حشرات ماده کرم گلوگاه انار،Ectomyelois ceratoniae Zeller (Lep., Pyralidae)، بر روی جیره های غذایی مختلف با استفاده از روش های فیزیکوشیمیایی صدیقه فرزانه کناری- آرمان آوندفقیه- سهراب ایمانی- مهرداد تبریزیان-
158 بررسی مزیت نسبی تولید و بازاررسانی انار خراسان مرتضی اشرفی- محمود شبان-
159 قارچ عسلی، خطری جدی برای باغات انار استان خراسان رضوی حمید افضلی- lمجتبی اسکندری- داوود بیات-
160 بررسی و تحلیل كارایی فنی انار كاران خراسان مرتضی اشرفی-
161 نگاهی به مدیریت زیست¬مند (اكولوژیك) گیاهان هرز در باغات انار احسان اله زیدعلی-
162 بررسی خصوصیات فیزیکی، ترکیبات فنولی و فعالیت آنتی¬ اکسیدانی پوست میوه 30 رقم مختلف انار ایران علی تهرانی فر- مهدی زارعی-
163 بررسی سازگاری برخی از ارقام عمده انار کاشت شده در استان یزد. محمد رضا وظیفه شناس-
164 بررسی و مقایسه روشهای تكثیر متداول در انار محمد رضا وظیفه شناس-
165 مقایسه روشهای بسته بندی انارهای تجاری آبدانان استخوانی طبس و میخوش عقدا یزد و تاثیر روی کیفیت و ارزش افزوده آن محمد رضا وظیفه شناس-
166 نقش قارچ‌های بیماری‌زای گیاهی در زوال درختان انار استان خراسان‌رضوی حمید افضلی- مجتبی اسکندری-
167 اثرات محلولپاشی نیترات پتاسیم بر خصوصیات انار ملس یزدی مهدی خیاط-
168 انار و گستره ی معنایی آن در آیین ها وباورها شهربانو موسی زاده-
169 تناوب میوه دهی خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و تغذیه ای میوه انار را تحت تاثیر قرار می دهد سعید محمودی تبار- غلامحسین داوری نژاد- علی تهرانی فر- حسین نعمتی-
170 بررسی تاثیر تیمار گرمایی و بسته بندی بر خصوصیات کیفی انار در انبار سرد ابراهیم گنجی مقدم- شهره نیکخواه-
171 تاثیر حمل و نقل جاده ای و بسته بندی بر اتلاف وزن ارقام انار در انبار شهره نیکخواه- - -
172 بررسی روابط صفات کمی وکیفی در میوه هشت ژنوتیپ اناردرمنطقه فردوس سعید محمودی تباز- علی تهرانی فر- ابوالقاسم عطا حسینی- عباسعلی غلامی- علیزضا مهمیز-
173 توصعه صادرات انار در شرادط جهانی شدن با تاکید بر نقش بسته بندی تجارت الکترونیک و برند محمود دانشور کاخکی-
174 بررسی اثر تیمار گرمایی هوای گرم بر کیفیت پس از برداشت آریل انار رقم ‘ملس ساوه’ مهشاد مقومی-
175 نقش هرس مناسب در باغات انار برای جلوگیری از عارضه زردی ناشی از افات چوبخوار حسن روشن زاده حسن روشن زاده-
176 مقایسه و تعیین نیاز سرمایی برخی انار مقاوم ، نیمه مقاوم و حساس به سرمای بهاره محمد رصا وظیفه شناس-
177 بررسی اثر آللو پاتیک گل انار Punica granatum L.)) بر جوانه زنی رشد چهارعلف هرز مهم باغات انار روح اله دستور-
178 ‌مقایسه كارائی دو گونه زنبور تریكوگراما Trichogramma embryophagum و T.brassicae در كنترل شب پره كرم گلوگاه انار در شرایط آزمایشگاه مظاهر یوسفی-
179 بررسی نوسانات جمعیت شب پره کرم گلوگاه انار Ectomyelois ceratoniae Zeller (Lep.: Pyrallidae) مظاهر یوسفی-
180 خواص درمانی انار با تاکید بر قابلیت باروری آن حسن اسماعیل زاده-
181 تعیین نسبت رها سازی در کنترل كرم گلوگاه انار Ectomyelois ceratoniae Zeller با استفاده از روش نابارورسازی حمید ذوالفقاریه-