عنوان
اثر روش های مختلف استحصال و فرآوری آب انار بر روی خصوصیات رنگی، کیفی و ویژگی ها ی فراسودمند آن
نویسنده (گان)
کتایون مهدوی خزاعی-
چکیده مقاله
آب انار به واسطه داشتن ترکيبات فنوليک فراوان داراي خواص آنتي اکسيداني و درماني فراواني است، علاوه بر آن محتوي انواع آنتوسيانين بوده و از آن در تهيه ي انواع آب ميوه ها، نوشابه ها و محصولات آرايشي- بهداشتي استفاده مي شود. حفظ رنگ و خصوصيات رنگي از طرفي و شفافيت، پايداري، ميزان تلخي و طعم گس آن از طرف ديگر، از جمله ويژگي هاي اساسي در توليد آب اناربوده و پارامتر هايي مؤثر در انتخاب روش هاي شفاف سازي شامل انواع روش هاي شيميايي، فيزيکي، آنزيمي و يا انواع فيلتراسيون هاي غشايي و نيز انواع روش هاي فرآوري آن شامل خشک کردن، تخمير، تغليظ، پاستوريزاسيون و نيز فرايند هاي غير حرارتي مانند استفاده از اشعه ماورائ بنفش جهت افزايش مدت زمان نگهداري آب انار مي باشند. فرآوري آب انار اين محصول را دچار دگرگوني هايي مي کند. اين مقاله به ارائه اطلاعات از جديد ترين يافته ها در ارتباط با اثرات انواع روش هاي شفاف سازي و فرآوري آب انار بر خصوصيات رنگي، شفافيت، طعم و ويژگي هاي فراسودمند آن مي پردازد.

متن کامل مقاله