لیست مقالات هجدهمين كنگره ملي علوم و صنايع غذايي ايران

نمایش # عنوان نویسنده
0 Single Cell Protein (SCP) production from UF cheese whey by Kluyveromyces marxianus Farhoodi Somaye, Moosavi-Nasab Marzieh2 and Nasiri Lale
1 اپتیمم کردن فرایند هیدرولیز محلول های نشاسته با آلفا آمیلاز تولید شده از باسیلوس سا بتیلیس موسوی نسب مرضیه, پرویزی میترا
2 Aqueous Extraction of Virgin Olive Oil Using Industrial Enzymes Ghodsvali, Alireza, Haddad Khodaparast, Mohamad Hosein, Diosady , Levente. L
3 Fructose Enrichment Of Date Syrup Using Immobilized Glucose Isomerase Enzyme Fallahi,Parisa. Kazemi Vaisari , Akhtar elmolook
4 Production of cellulase by Trichoderma reesei from sugar beet pulp Majdinasab, Marjan1 and Moosavi - Nasab, Marzieh
5 اثر ضد میکروبی کیتوسان ووانیلین بر رشد کپکها در میوه توت فرنگی نرگس رجبی (دانشجوی کارشناسی ارشد) دانشکده مهندسی شیمی و نفت، دانشگاه صنعتی شریف جلیل رضوی (استاد) دانشکده مهندسی شیمی و نفت، دانشگاه صنعتی شریف * ویدا مقصودی (مربی)
6 ارزیابی بقای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در یک بستنی غیرتخمیری علی عبقری، محمود شیخ زینالدین، صبیحه سلیمانیانزاد و شهرام دخانی
7 ایجاد موتاسیون و بهینه سازی تولید آلفا آمیلازغذایی از آسپرژیلوس اوریزه (Aspergillus oryzae) حامد موسویان محمد تقی ، نوعی باغبان سید حسین ، حسین زاده صحافی حامد ، ژرمنیان رضا ، قلاسی عاطفه
8 برررسی اثرات تعداد باکتریهای سرماگرا روی خواص فیزیکی و شیمیایی پنیر سفید سنتی و اولترافیلتراسیون رقیه عزتی ، محمد رضا احسانی ، مسعود دزیانی
9 بررسی اثر آنزیمهای استخراج شده از کپک آسپرجیلوس در تولید پنیر سنتی ایرانی با عطر و طعم بهبود (EMC) یافته ۱نصیری لاله، موسوی نسب مرضیه، فرهودی سمیه
10 بررسی اثر غلظت کاتالیست پوست تخ ممرغ در انجام واکنش ایزومریزاسیون لاکتوز به لاکتولوز علیرضا موسوی زنوز ، فرزین ذکایی آشتیانی
11 بررسی همزمان، شناخت و بهینه سازی عوامل مؤثر بر فرآیند تخمیر غوطه ور ملاس شکرخام کارخانه قند ارومیه با درنظر لیگاند ،K4[Fe(CN)6].3H2O گرفتن برهمکنش میان آنها در تولید سیتریك اسید با استفاده از ترکیب کئوردیناسیون A و سویه آسپرژیلوس نایجر 1 EDTA حسن پور علی بلاغی - تقی, دکتر حقگویی - حسین دکتر رضازاد باری - محمود دکتر علیزاده خالد آباد - محمد
12 بهینهسازی شرایط تولید اسید سیتریك با استفاده از تفاله سیب به روش جدید كشت سطحی محمدیار حسینی ، محمود رضازاد باری ، محمد علیزاده خالدآباد
13 تولید زیست پلیمر کوردلان از شیره خرما با استفاده از میکروارگانیسمAgrobacterium radiobacter و بررسی خواص رئولوژیک آن مرضیه موسوی نسب, حامد عسکری ، مریم بختیاری
14 مطالعه تاثیر سطوح مختلف هوادهی در تخمیر گلوتامیک اسید از ضایعات خرما به روش غوطه وری محمود توکلی، زهره حمیدی اصفهانی ، محمد حسین عزیزی
15 APPLICATION OF HIGH ELECTRIC FIELD PULSES FOR SUGAR CANE PROCESSING J. Kuldiloke, M.N.Eshtiaghi, C. Neatpisarnvanit
16 APPLICATION OF NON-THERMAL PROCESSING FOR INACTIVATION OF YEAST (Saccharomyces cerevisae) IN ORANGE JUICE M. N. Eshtiaghi and J. Kuldiloke
17 Feasibility of high-intensity ultrasonic blanching combined with heating for peroxidase inactivation of seedless guava (Psidium guajava L.) Ali Ganjloo1, Russly Abdul Rahman1,3*, Jamilah Bakar1, Azizah Osman, Mandana Bimakr
18 IMPACT OF HIGH HYDROSTATIC PRESSUREPRETREATMENTS ON QUALITY INDICATORS OF POTATO CHIPS ANDFRENCH FRIES J. Kuldiloke and M. N. Eshtiaghi
19 Simultaneous isolation of catechin, epicatechin, rutin and apigenin from spearmint (Mentha spicata L.) leaves by supercritical carbon dioxide (SC-CO2) extraction Mandana Bimakr, Russly A. Rahman, Ali Ganjloo, Farah Saleena Taip, Ling Tau Chuan, Jinap Selamat, Azizah Hamid
20 بررسی اثر امواج فراصوت بر روی آنزیم پکتین متیل استراز آب پرتقال مهماندوست ندا، کدخدایی رسول، حامد موسویان محمّدتقی
21 بررسی اثر عوامل متغیر در فرایند ترکیبی آبگیری اسمزی و مایکروویو بر روی زمان لازم برای خشک کردن کیوی رقیه سکویی، محمد علیزاده
22 رفع گرفتگی غشاهای پلیمری بااستفاده ازفراصوت درحین فرایندمیکروفیلتراسیون درمدول های مختلف عبدالمجیدمسکوکی, سیدعلی مرتضوی, آرش مسکوکی
23 مدلسازی انتقال جرم در خشک کردن اسمزی قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus) مریم ابراهیم رضاگاه ، مهدی کاشانی نژاد ، حبیب الله میرزایی و مرتضی خمیری
24 مدلسازی عددی المانهای محدود و ارزیابی آزمایشگاهی نحوه توزیع فشارهای شبه استاتیک تماسی به منظور تخمین لهیدگی میوه سیب حسین اشرفی ، مهدی کسرایی ، عسگر فرحناکی
25 Effect of glycerol and polyethylenglycole on physical properties of wheat starch edible films AHANGARI ROZHIN , JAVANMARD MAJID 2, And TAVAKKOLIPOUR HAMID
26 Mechanical relaxation of glassy gelatin films F. Badii
27 ارزیابی خواص فیزیکی فیلم خوراکی پروتئین آب پنیر – منوگلیسرید بلقیسی، سبا ؛ عزیزی، محمد حسین ؛ هادیان، زهرا ؛ ظهوریان، گیتی
28 بررسی تاثیر سبوس و نشاسته گندم با اتصالات عرضی بر خواص خمیر و نان مسطح ایرانی (بربری) مجذوبی، مهسا، فرحناکی، عسگر و استوان، راحله
29 بررسی تاثیر سه نوع رنت مختلف بر ویژگیهای رئولوژیکی و ریز ساختار پنیر سفید ایرانی فروزان شیرین ، خسروشاهی اصل اصغر ، تسلیمی اقدس
30 بررسی خصوصیات رئولوژیكی ژلاتین فیل ماهی ایرانی(بلوگا استورژن ) مرتضوی سید علی ، مهجوریان نماری عباس ، معتمد زادگان علی
31 ‫تاثیرات سلولز و هیدروکسی پروپیل متیل سلولز بر خصوصیات خمیر و نان مسطح ایرانی )بربری(‬ ‫مجذوبی، مهسا، فرحناکی، عسگر و استوان، راحله‬
32 ‫تولید خامه کم چربی با استفاده از ژلاتین به عنوان جایگزین چربی‬ ‫فرحناکی، عسگر- صفری، زهرا- احمدی، فرزانه‬
33 ‫معلق سازی ذرات فاز جامد در نوشیدنی لبنی اسیدی با استفاده از روش ژل مایع و پیش بینی نیروهای‬ وارده بر ذره‬ ‫حسین کیانی، سید محمد علی ابراهیم زاده موسوی، محمد سعید یارمند، زهرا امام جمعه‬
34 ‫مقایسه کارآیی و سازوکار برخی هیدروکلوئیدها در پایدارسازی دوغ‬ ‫آذریکیا فاطمه، عباسی سلیمان و عزیزی محمدحسین‬
35 USE OF HYPERSPECTRAL IMAGE ANALYSIS AND ARTIFICIAL NEURAL NETWORK TO PREDICT QUALITY CHANGES IN COATED AND UNCOATED AVOCADOS DURING STORAGE AT DIFFERENT TEMPERATURES N. Maftoonazad1, Y. Karimi, H. S. Ramaswamy, S.O. Prasher
36 ‫استفاده از تبدیل موجک انعکاس صدا و شبکه های عصبی برای سورتینگ پسته‬ ‫سید جواد سجادی، احمد غضنفری‬
37 ‫استفاده از تکنیک پردازش تصویر در ارزیابی کیفی زرشک‬ ‫رجایی، بشری‬, ‫نوربخش، ریحانه‬
38 ‫بررسی امکان استفاده از نرم افزار فتوشاپ برای اندازه گیری رنگ مواد غذائی و مقایسه آن با سیستم‬ ‫دستگاهی هانترلب: بررسی تغییرات رنگ رطب مضافتی بم در طی رساندن مصنوعی‬ ‫فرحناکی، عسکر- افشاری جویباری، حسن- رادی، محسن‬
39 ‫بررسی خصوصیت پس دادن روغن در انواع پنیر پیتزا و پروسس‬ ‫رضا حاجی محمدی فریمانی، هما مقیمی، نجمه حسینیان‬
40 ‫بررسی روند تغییرات در فاکتورهای اندازه و شکل در برنج رقم طارم محلی طی مراحل مختلف پوست‬ ‫کنی با استفاده از اسکنر و پردازش تصویر‬ ‫عمادزاده, بهاره و رضوی، سید محمد علی‬
41 ‫بررسی كاربرد طیف سنجی مادون قرمز در ارزیابی كیفیت درونی میوه های سیب، پرتقال و‬ ‫بررسی كاربرد طیف سنجی مادون قرمز در ارزیابی كیفیت درونی میوه های سیب، پرتقال و‬ ‫مقیمی علی، آق خانی محمد حسین، سازگارنیا آمنه، سرمد مجید‬
42 ‫پیش بینی تغییرات ویسکوزیته ژلاتین پوست ماهی قزل آلای رنگین کمان‬ ‫تولیدشده در زمان های مختلف پیش فراوری با استفاده از مدل شبکه عصبی مصنوعی‬ ‫هدی شهیری طبرستانی، یحیی مقصودلو، علی معتمد زادگان، علیرضا صادقی ماهونک‬
43 ‫پیش بینی تغییرات ویسکوزیته ژلاتین پوست ماهی قزل آلای رنگین کمان‬ ‫تولیدشده در زمان های مختلف پیش فراوری با استفاده از مدل شبکه عصبی مصنوعی‬ Foodcongress/pdfs/om_08.pdf
44 ‫درجه بندی مغز گردو بر اساس رنگ با استفاده از ماشین بینایی‬ ‫حاجی زاده، محمد ، کسرایی، مهدی و عظیمی فر، سیده زهره‬
45 ‫کاربرد پردازش تصویر در رنگ سنجی سطح نان غنی شده با آرد سویا‬ ‫احمد احتیاطی- محبت محبی- فخری شهیدی‬
46 Gold nanoparticle nanosensor for detection of Salmonella spp. in foods Majdinasab-Marjan, Aminlari-Mahmood, Sheikhi-M.Hossein, Niakousari-Mehrdad, Shekarforoosh-Shahram
47 Surface composition analysis of nano-particle encapsulated powders Jafari, Seid Mahdi; Assadpoor, Elham
48 ‫ در‬PTCC 1643‫اثر میکروانکپسولاسیون الژینات کلسیم بر قابلیت زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس‬ ‫شرایط شبیه سازی شده معده و روده انسان‬ ‫رضا رضایی مکرم‬ ‫مرتضی خمیری‬ ‫فخری شهیدی‬ ‫محمد باقر حبیبی نجفی‬ ‫سید علی مرتضوی‬
49 ‫افزایش زندهمانی پروبیوتیکها به وسیله ریزپوشانی در بستنی فراویژه‬ ‫عزیز همایونی راد، محمد سعید یارمند، محمد رضا احسانی، اصلان عزیزی‬
50 ‫بررسی عوامل مؤثر بر تشکیل و ثبات نانوامولسیون ‪ O/W‬تولید شده با امواج فراصوت‬ ‫مسعود نجف نجفی- رسول کدخدایی – سید علی مرتضوی‬
51 ‫تاثیربسته های محتوی نانوذرات نقره برکیفیت وماندگاری زرشک درمقایسه بابسته های معمولی پلی اتیلن‬ ‫ولی پور مطلق ناصر, موسویان حامد، مرتضوی سیدعلی‬
52 ‫تولید آدامس عملگر با استفاده از اسید سیتریک ریزکپسولهشده با اینولین و کازئین‬ ‫سمیه رحیمی طبالوندانی، سلیمان عباسی و محمدحسین عزیزی تبریززاد‬
53 ‫تولید نانو ذره کلوئیدی نقره با استفاده از روش شیمیایی در حضور پلی اتیلن گلیکول کوتاه‬ ‫زنجیره و بررسی تاثیر ضد میکروبی بر روی شاخص بهداشتی اشریشیا کلی7‪0157:H‬‬ ‫مریم جوکار- روسلی عبدالرحمن - نور آزوا ابراهیم -لقمان عبداالله - تان چین پینگ‬
54 ‫ساخت و بررسی خواص فیلم های نانوکامپوزیتی پلی اتیلن سبک برای بسته بندی مواد غذایی‬ ‫دادفر سید محمد علی ، عالم زاده ایران , وثوقی منوچهر‬
55 ‫مقایسه الگوهای الکتروفورز در پنیرهای آب نمکی تولید شده با سه نوع مایه پنیر‬ ‫راحله نژاد رزمجوی اخگر - رجب حسامی راد - اصغر خسروشاهی اصل‬
56 The Effect of Different Thermal Treatments on Splitting of the Pistachio Nut Shayanfar Shima, Kashaninejad Mahdi
57 The Effect of MAP and Different Atmospheric Conditions on the Color of In Hull Fresh Pistachio Nut Shayanfar Shima, Kashaninejad Mahdi, Khomeiri Morteza, Mostofi Younes, Emam Djomeh Zahra
58 ‫بررسی احتمال وجود روغنهای نباتی ارزان قیمت در روغنهای زیتون ایرانی با اندازه گیری‬ ‫شاخصهای فیزیکی و شیمیایی و روشهای دستگاهی ‪ GC‬و‪DSC‬‬ ‫جعفری ولدانی مریم، کدیور مهدی ، کرامت جواد‬
59 ‫بررسی تغییرات ویژگیهای پودر سیب زمینی تولید شده توسط توانهای مختلف مایکروویو‬ ‫حامدموسویان محمدتقی ، امیدوار سمیرا , نوعی سید حسین‬
60 ‫بررسی واکنشهای قهوه ای شدن و منحنی های خشک شدن برشهای سیب زمینی و میزان ترکیبات‬ ‫شیمیایی پودرهای سیب زمینی تولید شده توسط توانهای مختلف مایکروویو‬ ‫حامدموسویان محمدتقی ، امیدوار سمیرا , نوعی سید حسین‬
61 ‫بهینه سازی فرایند تولید پنیرفتا-‪ UF‬با درنظرگرفتن شا خص های کیفی شیمیا یی، رئولوژیکی وحسی‬ ‫قصری شها ب ، علیزاده محمد ، خسروشا هی ا صل ا صغر‬
62 ‫تأثیر پارامترهای عملیاتی بر کارایی فرآیند اولترافیلتراسیون میسلای روغن خام سویا‬ ‫سمیرا سرحدی، حبیب اله میرزایی، سید محمد علی رضوی، جمشید فرمانی‬
63 ‫تاثیر شرایط فرآوری و نگهداری بر بافت کشمش‬ ‫قدسیه علیزاده بهاءآبادی، محسن اسمعیلی، محمد علیزاده‬
64 ‫تاثیر شرایط فرآوری و نگهداری بر بافت کشمش‬ ‫قدسیه علیزاده بهاءآبادی، محسن اسمعیلی، محمد علیزاده‬
65 ‫تعیین و بررسی برخی ویژگیهای فیزیکی بذر بادمجان‬ ‫عیسی حزباوی، محمد صفیالدین، محمد هادی خوش تقاضا، سعید مینایی‬
66 ‫خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و ریزساختار سوسیس گوشت شتر‬ ‫نفیسه سلطانی زاده، مهدی کدیور‬
67 Determination of microbial critical point in saffron preparation in iran M . Jooki
68 Evaluation of Microbial quality of 90 unpasteurized ice cream samples Mohmmad khezri
69 The effect of enzymatic hydrolysis on amino acids composition of Persian sturgeon (Acipenser persicus) viscera protein hydrolysate M. R. Ovissipour, A. M. Abedian1, A. Motamedzadegan, B. Rasco, R. Safari, H. Shahiri
70 ‫اثرات اسانس آویشن شیرازی و نایسین بر روی رشد سالمونلا تیفی موریوم در سوپ جو تجارتی‬ ‫میرحسن موسوی، افشین آخوندزاده بستی ، علی میثاقی ، تقی زهرایی صالحی ، گیتی کریم، احسان مصطفوی‬
71 ‫ارایه روش ارزیابی میزان آنتروتوکسینهای استافیلوکوکوس آرئوس در نمونه های شیر خشک نوزادان و انجام مطالعه پایلوت آن در شهر‬ مشهد‬ ‫ ‫محمد خضری محمد محسن زاده - محمد رضا محمدیان - ناهید رحیمی فر - سعید رحمن زاده‬‫
72 ‫ارزیابی و مقایسه شاخص های کیفی شیرخام در دامداری های صنعتی و نیمه صنعتی‬ ‫ریحانه فربودی، سید علی مرتضوی‬
73 ‫بررسی اثر پروسه کباب کردن روی بقایای آنتی بیوتیکی در بافتهای خوراکی‬ ‫طیور به روش‪FPT‬‬ ‫سید امین خطیبی- افشین جوادی‬
74 ‫بررسی اثر تخمیر لاکتیکی )لاکتوباسیلوس پلانتاروم( بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی،‬ ‫عطروطعم، بیاتی و خصوصیات پوسته نان نیمهحجیم )باگت(‬ ‫شادی بلوریان، محمد حسین حدادخداپرست، غلامعلی گلیموحد و مجید افشاری‬
75 ‫بررسی اثرضدباکتریایی فلفل سیاه ودارچین علیه نه گونه باکتری پاتوژن موادغذایی‬ ‫کوهساری هادی ، قائمی عزت اله، صادق شش پلی مریم ، فدوی ابوافضل -دادگر تینا،کیایی الهه ، صادق علی‬
76 ‫بررسی اثرات متقابل باکتریهای لاکتیک اسید و مخمر نانوایی در تخمیر خمیرترش مرطوب‬ ‫امین سرفراز, محمد حسین عزیزی، زهره حمیدی اصفهانی‬
77 ‫بررسی استفاده از بیورآکتور ایرلیفت با حلقه جریان خارجی در صنایع غذایی‬ ‫سیدکریم شفقی اصل، نقی مالوفی‬
78 ‫بررسی امکان استفاده از دو گونه آسپرژیلوس در تهیه پنیر اصلاح شده آنزیمی با طعم پنیر لیقوان‬ ‫موسوی نسب، مرضیه- افشاری، حسن.- رادی، محسن‬
79 ‫بررسی بازیافت پاتولین آب سیب در روش ‪ HPLC‬بوسیله مواد مختلف‬ ‫سیدکریم شفقی اصل، نقی مالوفی‬
80 ‫بررسی باقی مانده دارویی کلروامفنیکل، استرپتومایسین، تتراسایکلین در شیر خام مناطقی از‬ ‫ایران‬ ‫مهرداد تاج کریمی‬, ‫سید سهیل قائم مقامی،احمد صالح نژاد ، حسین پورسلطانی‬
81 ‫بررسی تاثیرآنتی اآسیدانی و ضد میكروبی چای سبز بر روی‬ ‫فلور میكروبی ماست درطول فرآیند تخمیر و نگهداری آن در‬ ‫یخچال‬ ‫احمدیان فاطمه ، نجفی علیرضا‬
82 ‫بررسی سینتیک تثبیت آنزیم آلفاآمیلاز در پلیمر کتیرا‬ ‫بهاره تقی زاده پارچه بافی‬
83 ‫بررسی روش مقابله با باکتری ‪ Alicyclobacillus acidoterrestris‬در آب میوه به کمک عصاره های هسته‬ ‫انگور قرمز‬ ‫شهابی قهفرخی، ایمان، ،. حجازی، محمد امین، ،. احمدی زنوز، عادل،. قنبرزاده، بابک،. ایاسه، علی‬
84 ‫بررسی میزان آفلاتوكسین در بلغور ذرت‬ ‫الماسیان .صفورا - حسینی .سید غلامرضا- سوهانی دربان. علیرضا- ملك زادگان.فرهاد‬
85 ‫بررسی میزان باقیمانده آفتکشها در مواد غذایی)میوه و سبزیجات( به عنوان عامل‬ ‫خطر جدی برای سلامت مصرف کنندگان‬ ‫حسن زاده نسرین و ، بهرامی فر نادر، اسماعیلی ساری عباس‬
86 ‫بررسی میزان تولید اسید فولیک توسط لاكتوباسیل های جداشده از فرآورده های بومی ایران‬ ‫مریم قبادی داناو، علی هاتف سلمانیان، باقر یخچالی‬
87 ‫تأثیر اسانس آویشن بر فعالیت لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس، باکتری آغازگر ماست پروبیوتیک‬ ‫سرابی جماب، محبوبه، نیازمند، راضیه، عابدی نیا، احمدرضا
88 ‫تاثیر ضد قارچی و آنتی اكسیدانی عصاره های اتانولی بادرنجبویه و سنبل الطیب‬ ‫سلیمانیانزاد صبیحه‬ ‫-کدیور مهدی ‫-ساعتچی آیدا‬
89 ‫تغییرات راندمان و رسیدگی پنیر سفید سنتی و اولترافیلتراسیون تحت تاثیر باکتریهای‬ ‫سرماگرا‬ ‫مسعود دزیانی ، سید علی مرتضوی ، رقیه عزتی و فرید عمیدی‬ ‫
90 ‫جداسازی و شناسایی بیفیدوباکتریوم از لبنیات بومی‬ ‫حسنی، مهدیه. فرج نیا، صفر. حصاری، جواد. موسوی، میرحسن‬
91 ‫جداسازی و شناسایی بیفیدوباکتریوم از لبنیات بومی‬ ‫مژگان حیدرپور– دکتر علی قرشی - فهیمدخت مختاری- دکتر سعید میردامادی‬
92 ‫جداسازی و شناسایی بیفیدوباکتریوم از لبنیات بومی‬ ‫مژگان حیدرپور- دکتر علی قرشی - فهیمدخت مختاری- دکتر سعید میردامادی
93 ‫جداسازی و شناسایی سویه های انتروکوکوس فکالیس وانتروکوکوس فاسیوم از پنیر سنتی لیقوان‬ رسولی پیروزیان، هانیه- حصاری، جواد- فرج نیا، صفر‬
94 ‫جداسازی و شناسایی فلور لاکتیک باکتریایی پنیر سنتی لیقوان‬ ‫سید محمد احمدی، دکتر مرتضی خمیری، دکتر اصغر خسروشاهی و دکتر مهدی کاشانی نژاد‬
95 ‫شناسایی مخمرهای نوعی خمیر مایه سنتی به نام )‪ (Oskoo‬مورد استفاده در برخی از روستاهای‬ ‫آذربایجان شرقی‬ ‫دکتر شعله درویشی –مهندس محمد زارعی –دکتر سهیلا مرادی بیگ هندی‬
96 ‫كاربرد نشانگر مولكولی ژن ‪ rec A‬درشناسائی لاكتوباسیلوس پلنتاروم 7‪ A‬با قابلیت پروبیوتیكی‬ ‫جداشده از فلور طبیعی كودك ایرانی‬ ‫مریم میرلوحی, صبیحه سلیمانیان زاد, شهرام دخانی, محمود شیخ زین الدین‬
97 ‫كاهش آلودگی به آفلاتوكسین با روش جداسازی چشمی در پسته های صادراتی‬ ‫فاطمه میردامادیها و احمد شاكر اردكانی
98 ‫لیستریا مونوسیتوژنز بعنوان یک عامل بالقوه بیماری زا در گوشت طیور‬ ‫لیستریا مونوسیتوژنز بعنوان یک عامل بالقوه بیماری زا در گوشت طیور‬
99 ‫مطالعه وضعیت جمعیت میكروبی و کلی فرمی پنیر آب نمکی ) نوع گوسفندی( درشرایط تولید سنتی‬ ‫رجب حسامی راد‬- ‫راحله نژاد رزمجوی اخگر‬
100 ‫هیدرولیز آنزیمی پرمیت املاح زدایی و تغلیظ شده کارخانه‬ ‫پگاه مشهد و اندازه گیری کمی و کیفی قندهای حاصل با استفاده از روش ‪HPLC‬‬ سیمین اسداللهی- ‫محمد رضا احسانی‬
101 Chemical composition and Antioxidant Properties of Essential Oils (lippia citriodora, thymus daenensis ) Alavi . Leila , Jabbari , Ali, Barzegar . Mohsen and Naghdibadi .Hassanali
102 ‫اثرات فرآوری بر لیکوپن گوجه فرنگی‬ ‫بلقیسی، سبا ؛ تسلیمی، اقدس‬
103 ‫استخراج آنتوسیانین از گلبرگ زعفران و بررسی کمیت و کیفیت آنتوسیانین استخراجی:‬ بررسی اثر آب سولفوره‬ ‫لطفی لیلا، حامدی منوچهر و کلباسی احمد‬
104 ‫استخراج عصاره هسته انگور با سیستم های مختلف حلال و ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی وآنتی‬ ‫رادیکالی آن‬ امیرسالاری، محمدباقرحبیبی نجفی، رضا فرهوش‬
105 ‫استفاده از آنتی اکسیدان های زیست فعال با منشاء گیاهی)کوئرستین( جهت افزایش پایداری‬ ‫اکسیداتیو سیستم های چربی‬ ‫، دکتر مهرداد قوامی ، دکتر محمد حسین حداد خداپرست‬ ‫دکتر امیر حسین الهامی راد‬
106 بررسی اثر آنتی اکسیدانی اسانس های آویشن شیرازی ).‪ (Zataria multiflora Boiss‬و زیره کوهی‬‫).‪ (Bunium persicum Boiss‬در روغن سویا‬ ‫ندا شهسواری، محسن برزگر، محمدعلی سحری‬
107 ‫بررسی اثر استفاده از شیرین كننده آسه سولفام ‪ K‬بر ماندگاری آسپارتام در‬ ‫نوشابه رژیمی نوع كولا‬ ‫خزایی نعیمه، توكلی پور حمید
108 بررسی تغییرات فعالیت آنزیم پلی فنل اکسیداز در سیب در اثر نگهداری در دماهای مختلف‬ سپیده علاسوندزراسوند ، محمود امین لاری، مریم توانا‬
109 ‫بررسی تغییرات میزان کل ترکیبات فنولیک در چای سبز ایرانی دم آوری شده‬ ‫رضا نصیری راد ، محمد حسین حداد خداپرست، امیر حسین الهامی راد، شیوا روفیگری حقیقت‬
110 ‫بررسی خواص فیزیکوشیمیایی روغن بذر برخی ارقام گلرنگ ‬ایرانی‬ ‫محمد علی و برزگر محسن‬ ‫مروتی عفت، سحری‬
111 ‫بررسی روش های استخراج رنگ زرشک‬ ‫شریفی اکرم،،توکلی پور حمید،مسکوکی عبدالمجید،الهامی راد امیرحسین‬
112 ‫بررسی روند فعالیت آنزیم پکتین متیل استراز در خرمالو‬ ‫استوان ، راحله . آگاه ، شیما. امین لاری، محمود
113 ‫بررسی ساختار شیمیایی روغن بادام وحشی )‪ (Amygdalus scoparia‬در ایران‬ ‫جواد توکلی- رضا فرهوش‬
114 ‫بررسی ساختار شیمیایی روغن دو واریته رایج بنه )‪ (Pistacia Atlantica‬در ایران‬ ‫، رضا فرهوش، جواد توکلی، محمد حسین حداد خداپرست‬
115 ‫بررسی فعالیت آنتیاكسیدانی عصاره اتانولی قارچ ‪Laetiporus sulphureus‬‬ ‫رئیسیان نسترن ،، خاتمیراد مهشید ، ذكایی محمود‬ ‫
116 ‫بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره پوست نارنج و اثر بازدارنده آن‬ ‫بر اکسیداسیون لیپیدی در مدل بیولوژیک‬ ‫دکتر پور امیر مهدی، گلی زهرا‬
117 ‫بررسی فعالیت آنتی رادیکالی و ترکیب شیمیایی اسانس گیاه ‪Matricaria chamomil‬‬ ‫عیوقی فرنوش، برزگر محسن، سحری محمدعلی‬
118 ‫بررسی میزان اسیدهای چرب ترانس و اشباع در روغن جامد و کره گیاهی موجود در بازار استان‬ آذربایجان غربی‬ ‫سودا صمدزاد ، سامال یگانه، ابراهیم خلیل بنی حبیب، امیر رحیمی راد، شیرین فروزان‬
119 ‫بررسی و مقایسه ساختار شیمیایی روغن دو رقم رایج کانولا )اوکاپی، طلایه یا کبری( در ایران‬ ‫سمانه پژوهان مهر، رضا فرهوش‬
120 ‫بررسی و مقایسه وضعیت تولید حلوا ارده سنتی و صنعتی در ایران‬ ‫احمد شاکراردکانی، محمد شاهدی و غلامحسین کبیر‬
121 ‫بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی مالت تریتیکاله و جو‬ ‫محبوبه كشیری ، یحیی مقصودلو ، مهدی كاشانی نژادو سید حسین حسینی‬
122 ‫تجزیه کیفی و کمی قندها در چهار رقم مهم خرمای کشور با بهره گیری از دستگاه کروماتوگرافی مایع‬ ‫با کارآیی بالا )‪ (HPLC‬به منظور امکان سنجی به کارگیری ضایعات آن در صنایع تخمیری‬ موسوی افسون ، شوندی محمد امین ‫گاه
123 ‫تعیین برخی خواص فیزیکو شیمیایی عسلهای تولیدی استان آذربایجان شرقی‬ ‫در سال 6831‬ ‫جمشید یادگاری ،حبیب اقدم شهریار ، حسین جانمحمدی ،عبدالاحدشاددل تیلی و محسن علمی
124 ‫تعیین حد قابل قبول مصرف ماهانه برخی از ماهی های تازه پر مصرف در ایران )بدون عوارض‬ ‫سرطان زایی ناشی از جیوه(‬ راحتی نویر، ملیحه- قاسم زاده ، غلامرضا
125 ‫تعیین میزان خواص آنتیاكسیدانی گلبرگ زعفران به دو روش ‪ DPPH‬و سیستم مدل اسید لینولئیك‬ ‫تجلی فائزه، ، همتی كاخكی عباس، خاتمی راد مهشید، گازرانی سمانه‬
126 ‫تهیه نرمافزار برای تعیین پارامترهای سرعت تنفس به فرم میکائیلیس- منتن‬ ‫حیدری امیر** ، شایسته کیوان ، اقبالی فام نعیمه ، فلاحت پیشه سحر‬
127 ‫روند تغییرات حلالیت و الگوی الکتروفورتیکی پروتئین های شیر سویا طی نگهداری‬ ‫در دماهای مختلف‬ ‫موسوی نصب سحر سادات- داراب زاده نازنین,- امین لاری محمود ,- رمضانی رقیه‬
128 ‫مطالعه منحنی کاهش نیتریت درکالباس های حاوی04،06 و09 در صدگوشت در طول مدت نگهداری‬ ‫حمید میرزائی، هدایت حسینی ، مریم شاکری نیا‬
129 ‫مقایسه دو روش اسپکترومتری جذب اتمی کوره و آنالیز پوششی پتانسیومتری در اندازهگیری‬ ‫سرب و کادمیم در عضله ماهی‬ ‫دکتر مهدی رئیسی دکتر ابراهیم رحیمی مهندس مهسا انصاری‬
130 ‫میزان اسید فیتیک در نان بربری غنی شده با آهن‬ ‫لشکربلوکی،فرهاد, .مقصودلو،یحیی . اعلمی،مهران . کاشانی نژاد،مهدی. زاهدی،جعفر‬
131 Effects of gamma irradiation on microbial load and physico chemical charasteristics of persian saffron M . Jooki , H . Tavakolipour , S . Rajabifar , A . Kalbasi , F . Motamedi . sedeh
132 Pulsed Electric Field Generators in food processing Pourzaki, Abbas –Mirzaee, Hossein
133 استفاده از اشعھ مایكروویو در كاھش آلودگی سطحی لاشھ طیور بھ باكتری سالمونلا تایفی موریوم ٭٭دكترعبدالله جمشیدی اكرم قاسمی اعظم محمدی
134 بررسی تعیین شاخص های فراصوتی میوه ی انار برای کیفیت سنجی حسن ذکی دیزجی ، سعید مینایی ، تیمور توکلی هشتجین و منیژه مختاری دیزجی
135 بررسی خصوصیات اسمزی پرتقال و کیوی در محلولهای ساکارز عمیدی فضلی فرید, شهیدی فخری, آهنی محسن
136 جهت افزایش ماندگاری پسته تازه MAP بررسی کاربرد سیستم افسانه امینیان و احمد شاکر اردکانی
137 بسته بندی با اتمسفر تغییریافته رطب شاهانی ابوطالبی، عبدالحسین و حمیدیان، مریم
138 تاثیر فرآیند فشار بالا ر وی برخی خواص شیر منافی مهناز، عباسی سلیمان، منافی مینا
139 طراحی سامانه سرمایش و خلاء علی فائزیان
140 کاربرد امواج الکترو مغناطیس در پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون مواد غذایی اشرف حسن زاده رهن
141 مزایای فرآیند استریلیزاسیون فشار بالا در ارتباط با کیفیت محصولات غذایی سید محمد تقی غریب زاهدی، سید محمد موسوی، سید هادی رضوی، حسین کیانی
142 مطالعه اثرپوششهای خوراكی برخواص كیفی وفیزیكوشیمیای سیب های خشك شده به روش اسمزی توكلی پور حمید،جلایی فهیمه , ، فاطمیان حامد، فتح آبادی آرزو
143 معرفی کاربردهای فناوری خلأ در تحقیقات نوین غذایی حسین زمانی ، غلامرضا ملکزاده، امیر ملکزاده
144 Evaluation of isolated emmer and einkorn starches G. H. Haghayegh, R. Schoenlechner, E. Berghofer
145 Pulsed Electric Field Generators in food processing Pourzaki, Abbas –Mirzaee, Hossein
146 MATHEMATICAL MODELING OF TIME-DEPENDENT POISSON’S RATIO IN LINEAR VISCOELASTIC SOLID-LIKE FOODS HOSEYN ASHRAFI1; MAHDI KASRAEI1; ASGAR FARAHNAKY
147 اثر برخی هیدروكلوئیدها بر خواص رئولوژیك خمیر و بیاتی نان باگت حسن برزگر- محمد حجتی
148 اثر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر – منوگلیسرید بر افت رطوبت و ویژگی های حسی گوشت تازه گوسفند بلقیسی، سبا ؛ عزیزی، محمد حسین ؛ هادیان، زهرا ؛ ظهوریان، گیتی
149 بررسی خصوصیات اسمزی پرتقال و کیوی در محلولهای ساکارز عمیدی فضلی فرید, شهیدی فخری, آهنی محسن
150 بسته بندی با اتمسفر تغییریافته رطب شاهانی ابوطالبی، عبدالحسین و حمیدیان، مریم
151 اثر یون ها برویژگی های فیزیکو شیمیایی وپایداری امولسیون های تثبیت شده پروتئین های محلول در آب شیر فاطمه شریفی، اصغرخسروشاهی اصل
152 ار ز یابی بعضی خواص فی زیکی ومک ا نی کی ف یلم های خوراکی برپا یه گلوتن - لیپ ید وبررسی اثر پوششی آنها درافز ایش زمان ماندگاری نان حجیم سعیدنیکفرید ٭،زهراهاد یان،محمدحسی نعزی زی،عماداحمدی،محمد امین محمدی فر
153 ارزیابی خواص مکانیکی و فیزیکی فیلم های خوراکی آلژینات کلسیم سمیرا برنجی اردستانی ، محمد حسین عزیزی ، گیتی ظهوریان ، زهرا هادیان، زهره امیری
154 ارزیابی کاربرد پوشش های خوراکی آلژینات کلسیم در افزایش زمان ماندگاری گوشت تازه گوسفند سمیرا برنجی اردستانی ، محمد حسین عزیزی ، گیتی ظهوریان ، زهرا هادیان ، زهره امیری
155 ارزیابی وضعیت انبارداری سس های امولسیونی غلامرضا مصباحی، جلال جمالیان
156 ‫استخراج هیدروکلوئید پوسته دانه اسفرزه و بررسی خواص رئولوژیکی آن‬ ‫حامد عسکری ، عسگر فرحناکی، محمود امین لاری و ، مهسا مجذوبی و غلامرضا مصباحی‬
157 ‫امکانسنجی و بهینهسازی شرایط استخراج پلیساکاریدهای محلول از اکارای شیر سویا‬ ‫آذریکیا فاطمه و عباسی سلیمان‬
158 ‫بررسی اثر اسیدهای اولئیک و استئاریک بر روی ویژگی های مکانیکی، نفوذپذیری فیلم کازئینات سدیم‬ ‫عاطفه برومند -زهرا امام جمعه– منوچهر حامدی– سید هادی رضوی‬
159 ‫بررسی اثر پارامترهای مختلف در مرحله استخراج پکتین از سبوس گندم‬ ‫حسن زیاری، فرزین ذکایی آشتیانی‬
160 ‫بررسی اثر تعدیل های شیمیایی ایجاد اتصال عرضی و استیله کردن بر خصوصیات‬ ‫فیزیکوشیمیایی نشاسته یولاف‬ ‫لیلا میرمقتدایی، مهدی کدیور، محمد شاهدی‬
161 ‫بررسی اثر جایگزینی شهد خرما و گوار بر ویژگیهای رئولوژیكی‬ ‫ماست منجمد کم چرب‬ ‫میلانی، الناز، بقایی، هما ، مرتضوی، سید علی‬
162 ‫بررسی امكان استفاده از پكتین ،كربوكسی متیل سلولز و نشاسته در فرایند خشك كردن‬ ‫اسمزی سیب و تعیین برخی از عوامل موثر‬ ‫،محمد فرقانی‬ ‫محمد حسین حداد خداپرست ، جلایی فهیمه‬
163 ‫بررسی تاثیر اسکوربیک اسید بر خواص عملکردی نشاسته گندم‬ ‫مجذوبی، مهسا، رادی، محسن، فرحناکی، عسگر، جمالیان، جلال، مصباحی، غلامرضا‬
164 ‫بررسی تاثیر سیستئین بر خواص عملکردی نشاسته گندم‬ ‫رادی، محسن، مجذوبی، مهسا، فرحناکی، عسگر، جمالیان، جلال، مصباحی، غلامرضا‬
165 ‫بررسی تاثیر نشاسته های مومی بر روی کیفیت نان‬ ‫احمدیان فاطمه ، عزیزی محمد حسین ، سیدین سیدمهدی‬
166 ‫بررسی تاثیر نوع پایدارکننده و زمان رسانیدن بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی نرم‬ ‫اسدی نژاد، شبنم؛ حبیبی نجفی، محمد باقر؛ رضوی، محمد علی و نصیری محلاتی، مهدی‬
167 ‫بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی-چشایی خامه کم چرب تهیه شده از نشاسته گندم‬ ‫اصلاح شده‬ ‫امیری صدیقه، رادی محسن‬
168 ‫بررسی خواص کششی فیلم های خوراکی برپایه آب پنیر، کازئینات سدیم و صمغ تراگاکانت‬ ‫نسیم دیواندری، ،مهدی دیواندری سید علی مرتضوی، محمد آرمین‬ ‫
169 ‫بررسی عناصر معدنی کتیرای گون سفید)‪ ( Astragalus gossypinus‬در منطقه غرب استان اصفهان‬ ‫قمشی پریسا ، وهابی محمدرضا، فضیلتی محمد، زینلی حسین‬
170 ‫بررسی کاربرد جانشین چربی بر خواص فیزیکو شیمیایی و کیفی‬ ‫محصولات کنسروی‬ ‫حمیده كریمیان‬- ‫دكتر زهرا امام جمعه‬
171 ‫تاثیر ارقام گندم و اندازه ذرات آرد بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و بافتی خمیر‬ ‫سمانه علامتیان، سید علی مرتضوی، مهدی كریمی‬
172 ‫تأثیر افزودن پوسته اسفرزه بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان سنگک‬ ‫حمیده نیکوزاده، اقدس تسلیمی، محمد حسین عزیزی‬
173 ‫تهیه ایزوله پروتئینی از کنجاله کلزا و تعیین خصوصیات عملکردی آن‬ ‫جلال محمدزاده مسعود یقبانی و علیرضا قدس ولی‬
174 ‫تولید پنیر سفید ایرانی با استفاده از کنسانتره پروتئینی تخمیری آب پنیر‬ ‫جوینده حسین‬
175 ‫تولید كنسانتره پروتئین ماهی )‪ (FPC‬از ماهی كپورنقرهای‬ ‫)‪ ( Hypophthalmichthys molitrix‬به روش استخراج باكمك حلال ایزوپروپیل الكل‬ ‬ ‫اژدری، عطااله‬
176 ‫تولید نشاسته اصلاح شده گندم با استفاده از اتوکلاو و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی آن‬ ‫مجذوبی، مهسا، رادی، محسن، فرحناکی، عسگر، جمالیان، جلال، مصباحی، غلامرضا‬
177 ‫تولید نشاسته اصلاح شده گندم با استفاده از مایکروویو و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی آن‬ ‫رادی، محسن، مجذوبی، مهسا، فرحناکی، عسگر، جمالیان، جلال، مصباحی، غلامرضا‬
178 ‫تولید نشاسته پری ژلاتینه گندم و ذرت بوسیله خشک کن غلطکی و جایگزین سازی آن با‬ ‫نشاسته طبیعی در تولید سس سالاد‬ ‫دهقان- افسانه، فرحناکی- عسکر، مصباحی- غلامرضا و مجذوبی- مهسا‬
179 ‫تولید نشاسته پیشژلاتینه گندم و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی آن‬ ‫مجذوبی، مهسا، رادی، محسن، فرحناکی، عسگر، جمالیان، جلال‬
180 ‫تولید و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی نشاسته گندم بااتصالات عرضی‬ ‫رادی، محسن، مجذوبی، مهسا، فرحناکی، عسگر، جمالیان ،جلال، بدیعی، فوژان‬
181 ‫خواص بیوشیمیایی کلاژن استخراج شده از پوست و استخوان ماهی قزل آلای رنگین کمان‬ ‫)‪( Onchorhynchus mykiss‬‬ ‫هدی شهیری طبرستانی,،،یحیی مقصودلو، علی معتمدزادگان، علیرضا صادقی ماهونک‬
182 ‫کاربرد ترکیبات هیدروکلوئیدی دانه بالنگو شیرازی، ثعلب پنجهای و کربوکسیمتیلسلولز به عنوان‬ ‫پایدارکننده در فرمولاسیون بستنی‬ ‫مریم بهرام پرور، محمد حسین حداد خداپرست، سید محمد علی رضوی‬
183 Determination and Comparison of Thermal Conductivity of Iranian Pomegranate Varieties Mahmoodi Mahmood, Kianmehr Mohamad Hosein
184 Modeling Some Mechanical Properties Distributions of Almond Using Weibull Function Mahmoodi Mahmood, Taheri Mojtaba, Khazaei Javad, Mohamadi Narjes
185 ‫اثر پارامترهای مختلف بر مدلسازی ریاضی فرآیند خشک کردن پاستا‬ ‫رضا ولادت، فرزین ذکایی آشتیانی، محمد رحمانی‬
186 ‫استخراج كاتچینها و كافئین برگ سبز چای ایرانی- آزمایشات‬ ‫سینتیكی و مدلسازی انتقال جرم‬ ‫ ضیاءالدینی علی ، جعفریجید عباس، ذاكری علی‬
187 ‫استفاده از پارامتر حلالیت ‪ Hildebrand-Hansen‬برای تخمین میزان حلالیت‬ ‫آنتیاكسیدانهای برگ سبز چای در ده نوع حلال مختلف‬ ‫جعفریجید عباس,، ذاكری علی، ضیاءالدینی علی‬
188 ‫آنالیز مودال استحکام مواد بیولوژیکی بیضیگون به وسیله تزویج روشهای تحلیلی انطباقی‬ ‫و محاسباتی المانهای محدود‬ ‫حسین اشر، مهدی کسرایی، شیدخت جوادی‬
189 ‫اندازهگیری خواص وارهیدگی بافتهای ویسکوالاستیک فیلمهای نازک غذایی به وسیله‬ ‫روش نوین فروروی نانو‬ ‫حسین اشرفی ، مهدی کسرایی، مهرداد فرید‬
190 ‫اندازه گیری ضریب کرویت گردو با استفاده از پردازش تصویر‬ ‫حاجی زاده، محمد، کسرایی، مهدی‬
191 ‫بررسی کیفیت اسلوری و کریستال پایه به کمک آنالیز تصویری‬ ‫الهی، محمد‬
192 ‫برخی خواص مهندسی میوه و هسته زیتون ‫حزباوی عیسی، فتاحی فرنوش، کاظمی شهلا، اشرف زهرا ، مینایی سعید‬
193 ‫بررسی و مقایسه روشهای مختلف تعیین حجم محصولات كشاورزی: مطالعه موردی بر روی میوه‬ ‫طالبی‬ ‫قنبریان داود ، شجاعی اسعدیه زهرا ، یونجی صفورا‬
194 ‫تاثیر رطوبت بر برخی ویژگیهای فیزیکی بذر کتان‬ ‫عیسی حزباوی، سعید مینایی، برات قبادیان، محمد هادی خوش تقاضا، شهلا کاظمی‬
195 ‫زمانبندی بهینه خط تولید كیك و كلوچه با استفاده از روش برنامهریزی تركیبی خطی‬ ‫كهنسال، محمدرضا - طاهرپور، حمید ‬
196 ‫سیستم کنترل اتوماتیک فرآ یند تولید فرآوردههای تخمیری در کارخانجات صنایع غذایی‬ ‫سید علی محمدی- مرتضی کاشانی نژاد‬
197 ‫طراحی جعبه مناسب برای کاهش خسارت میوه توت در حین حمل و نقل و انبارداری‬ ‫حزباوی عیسی، مینایی سعید، کاظمی شهلا‬
198 ‫طراحی یک سیستم اتوماتیک کیفیتسنجی کاربردی با ماشین بینایی‬ ‫سیده ساناز جارالمسجد، حسین بهفر، راضیه پوردربانی، سمیه بهفر‬
199 ‫مدل سازی انتقال جرم طی فرآیند خشک کردن اسمزی سیب زمینی‬ ‫با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی‬ ‫امیریوسفی، محمدرضا؛ محبی، محبت
200 ‫مدلسازی تغییرات قدرت رنگی در زعفران نگهداری شده در منطقه معتدل و خشک، در شرایط نیمه کنترل شده‬ ‫قلاسی مود، فرحناز
201 ‫مدلسازی ریاضی سینتیك خشک کردن لایه نازک پسته با استفاده از خشک کن کابینتی‬ ‫خاکباز حشمتی مریم- همدمی ناصر ‬
202 ‫تولید بستنی پروبیوتیکی سنتی با استفاده از کشت میکروبی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم‬ ‫بیفیدوم‬ ‫دکتر محمد حسین مرحمتی زاده، دکتر گیتی کریم، مهندس سارا رضازاده، مهندس زینب نظافت کازرونی، دکتر ابراهیم جعفری‬
203 Strawberry flavor release in a model thickend milk with various oil contents under static equilibrium and in vivo Zahra A. Shojaei, Rob S.T. Linforth† and Andrew J. Taylor
204 ‫اثر نانو پوششهای رس در بهبود خواص ارگانولپتیک فرآورده های آردی‬ ‫رضایی،محبوبه‬
205 ‫نقش پوشش های مختلف انكپسولاسیون بر افزایش زندهمانی و کارایی باكتری های پروبایوتیك‬ ‫وکیلیان، حنه، وطن خواه، شهرزاد و میلانی، الناز‬
206 GMP معیاری نوین برای بررسی کیفیت آرد قمری. مهدیه .، پیغمبردوست. سید هادی .، رشه کریم. کاووس
207 اثر دما و زمان فرایند حرارتی بر خواص كیفی كنسرو زیتون سبز نفیسه جهانبخشیان ناصر همدمی
208 اثر نوع خشککن و دمای آببر تواناییجذب آبمجدد قطعات خشکشده سه رقم عمده سیبزمینی آزاده سلیمی - یحیی مقصودلو - حبیب الله میرزایی - مهدی کاشانی نژاد
209 استفاده از آب فوق گرم در استخراج اسانس زیره پارسی (. Bunium Persicum (Boiss و بررسی تغییرات فشار بر میزان استخراج اسانس سید وحید مرتضوی حبیب الله میرزایی محمد حسن ایكانی
210 آلوا ویرا ، بررسی فرآیند خشک کردن گیاه با دو روش هوای گرم و خشک کن انجمادی نیاکوثری مهرداد ، رضایی کبری
211 افزایش راندمان نگهداری زیتون تخمیر شده جهت تولید مقیسه ناصر
212 به عنوان یک نگهدارنده طبیعی عملگر Alicyclobacillus acidoterrestris بررسی اثر پوست انار روی شهابی قهفرخی، ایمان، ،. حجازی، محمد امین ، ،. احمدی زنوز، عادل ،. قنبرزاده، بابک . ایاسه، علی
213 بررسی اثر تخلیه محتویات شکمی بر برخی خصوصیات شیمیایی قزل آلای رنگین کمان و آمور در طی دوره نگهداری بر روی یخ و دوران انجماد بهنام مهناز – کدیور مهدی- فضیلتی محمد
214 بررسی اثر درصد شیر سویا ودرصد ماده جامد بر خواص فیزیکو شیمیایی نوشیدنی لبنی اسیدی خفاجی زاد، نشاط ، مظاهری تهرانی ، مصطفی ، پورآذرنگ، هاشم و صادقیان ، علیرضا
215 بررسی اثر درصدهای مختلف گندم سنزده روی کیفیت آرد، خصوصیات رئولوژیک خمیر و کیفیت پخت نان بربری محمدحسین حداد خداپرست ، داود سالارباشی ، علیرضا منصوری
216 بررسی اثر محلول اسید استیک داغ بر روی کاهش فساد پس از برداشت سیب واریته "رد دلیشز" رادی، محسن، افشاری جویباری، حسن، مصباحی، غلامرضا، فرحناکی، عسگر، امیری، صدیقه
217 بررسی اثر نمک سدیم هگزامتافسفات برخواص کیفی کنسرولوبیاچیتی مریم افراسیابی ، یحیی مقصودلو، غلامرضاکارگر، محمدمهدی مقدم
218 بررسی اثر نوع پرس بر ترکیب اسیدهای چرب، ترکیبات روغن و خواص فیزیکوشیمیایی روغن کلزا زهرا بیگ محمدی ، یحیی مقصودلو ، علیرضا صادقی ماهونک ، حامد صفافر
219 بررسی آنزیم پکتیناز در بهبود خواص آب میوه سیب سیدکریم شفقی اصل، نقی مالوفی، علیرضا پناهی
220 بررسی تاثیر استفاده از بهبوددهنده های اسیدی برامتیاز بیاتی درنان بربری و مقایسه آن با خمیر ترش رحیمی نرگس و کریمی مهدی و پور آذرنگ هاشم
221 بررسی تاثیر اسیدیته قابل تیتر خمیرترش بر زمان ماندگاری نان بربری صادقی، علیرضا؛ شهیدی، فخری؛ مرتضوی، سید علی؛ نصیری محلاتی، مهدی
222 ‫بررسی تاثیر افزودن گلیسرول و شربت گلوکز بر کریستالیزاسیون قندها در انجیر‬ ‫انصاری سارا، فرحناکی عسگر‬
223 ‫بررسی تاثیر تیمارهای پلی آمین و بنزیل آدنین بر حفظ خصوصیات تغذیه ای انار) ‪Punica‬‬ ‫‪ (granatum L. cv.Rabbab‬در طول دوره انبارداری‬ ‫سیده ندا سیف،، عبدالحسین ابوطالبی، عبدالرسول ذاکرین‬
224 ‫بررسی تاثیر گرمخانه گذاری و محلولهای اسید استیک و کلرید سدیم بر رساندن مصنوعی رطب‬ ‫مضافتی‬ ‫افشاری، حسن - فرحناکی، عسکر‬
225 ‫بررسی تاثیر ماده جامد بدون چربی و کلرور کلسیم بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ماست غلیظشده‬ ‫طلاکار حامد، واحدی نفیسه، مظاهری تهرانی مصطفی، رضوی سیدمحمدعلی‬
226 ‫بررسی تاثیر محلولپاشی اتفن و بسته بندی با اتمسفر متغیر)‪ (MAP‬برخصوصیات كیفی میوه آلبالوی‬ ‫مجاری‬ ‫آرین پویا، زینب؛ داوری نژاد، غلامحسین؛ صداقت، ناصر و عطار، علی‬
227 ‫بررسی تاثیرات درجه حرارت وسرعت جریان هوا در خشك كردن صنعتی‬ ‫آویشن گونه برگ باریک روی مقادیركمی اسانس استحصالی‬ ‫محمد تقی حامد موسویان‬- ‫شادی بصیری‬ ‫ا‬
228 ‫بررسی جایگزینی روغن های گیاهی با براین حاصل از نمک های کم‬ ‫سدیم در کنسرو ماهی تون‬ ‫فرزانه بختیاری ‪ ،‬حامد صفا فر ‪ ،‬پرویز آبرومند آذر
229 ‫بررسی چگونگی افزایش زمان ماندگاری عدس با استفاده از فرآیند آب داغ‬ ‫محمد تقی حامد موسویان، حسن برزنونی‬
230 ‫بررسی عوامل موثر بر ظرفیت پوستگیری وبرخی از خصوصیات فیزیکی و شیمیایی دانۀ آفتابگردان‬ ‫روغنی استان گلستان‬ ‫نازنین وفایی , حمید توکلی پور , علیرضا قدس ولی‬
231 ‫بررسی شرایط تهیه برگه سیب توسط خشککن لایه نازک هالوژن‬ ‫سمیرا کریمی و محمدهادی خوش تقاضا‬
232 ‫بررسی وجود فلزات سنگین، مقادیر نیتریت و نیترات و ویژگیهای میکروبی آبهای معدنی موجود در‬ ‫بازار استان آذربایجان غربی‬ ‫، ابراهیم خلیل بنی حبیب، امیر رحیمی راد، نوشین معتمدیان ، دانش محمدی و سامال یگانه‬ ‫شیرین فروزان‬
233 ‫بررسی تاثیر دبی هوای خشک کننده بر خشک کردن زیره سبز در خشک کن خورشیدی در حالت تابش غیر‬‫مستقیم‬ زمردیان، علی‬- مرادی، مهدی‬
234 ‫بررسی تاثیر روشهای آنزیمبری بر تولید چای سبز در ایران‬ ‫روفیگری حقیقت، شیوا و، صبوری, صمد ، متولیجلالی، مریمالسادات، صبوری، عاطفه، سید حسینی، سید حسن و شایگان، شهرزاد‬
235 ‫بهبود کیفیت کمپوت گیلاس‬ ‫معصومه راعی، علی مرتضوی، امیربهادر قدوسی‬
236 ‫بهینه سازی دما، زمان و فشار در استخراج ترکیبات پوست سبز پسته‬ ‫سیدکریم شفقی اصل، نقی مالوفی، گلین تقوی‬
237 ‫بهینه سازی پارامترهای موثر در تولید پودر گوجه فرنگی‬ ‫مختاریان محسن ، نوبهار فروزان ، توکلی پور حمید ، آرمین محمد‬
238 ‫بهینه سازی فرآیند خشک کردن ریواسجهت تهیه پودر ریواس‬ ‫شریفی اکرم،توکلی پور حمید‬
239 ‫بهینهسازی فرمولاسیون ماست غلیظشده میوهای و بررسی کیفیت آن در طی زمان نگهداری‬ ‫واحدی نفیسه، مظاهری تهرانی مصطفی، شهیدی فخری‬
240 ‫بهینه سازی قند گیری از ملاس به روش استفن)‪(steefen‬‬ ‫سیمین اسداللهی ، ‫حمد حسین حداد خداپرست ، خلیل بهزاد ، علی ناظران‬‬
241 ‫تاثیر افزودنیهای مختلف و زمان نگهداری در حالت انجماد بر زمان تخمیر و حجم مخصوص‬ ‫کراواسانهای منجمد‬ ‫غیور اصلی محمد علی ، حداد خداپرست محمد حسین ، کریمی مهدی‬
242 ‫تاثیر آنزیم زایلاناز و اندازه ذرات آرد بر بهبود كیفیت گلوتن‬ ‫سمانه علامتیان، سید علی مرتضوی، مهدی كریمی، مهدی نصیری محلاتی‬
243 ‫تست ژل پروتئینی ‪ SDS‬به وسیله سانتریفوژ، برای پیش بینی حجم قرص نان‬ ‫قمری. مهدیه .، پیغمبردوست. سید هادی .، وطن خواه. امیر منصور‬
244 ‫تعیین بهترین دما جهت نگهداری طولانی مدت انگور با‬ ‫زمان مناسب برداشت در سردخانه‬ ‫شادی بصیری- ‫علی مختاریان‬
245 ‫تعیین حدرسیدگی و زمان برداشت انگور برای تولید کشمش درروشهای مختلف پرورش تاک‬ ‫مهماندوست ندا، مسکوکی عبدالمجید، هاشمی ندا‬
246 ‫تعیین خصوصیات فیزیکوشیمیایی چربی کوهان شتر و بررسی موارد کاربردی آن در صنعت‬ ‫روغنهای خوراآی‬ ‫شکرچی زاده. هاجر، کدیور. مهدی‬
247 ‫تولید فرآورده های دریایی با ارزش افزوده‬ ‫، عابدی عذرا، حقیقی منش سروش، خالصی هدی، عباسفرد امیر‬ ‬ موسوی نسب مرضیه ، موسوی نسب سحر سادات‬
248 ‫رساندن مصنوعی خارک کبکاب با استفاده از محلول استیک اسید‬ ‫و تاثیر آن بر الگوی الکتروفورتیکی ) ‪ (SDS-PAGE‬پروتئین‬ ‫مریم بختیاری ، حامد عسکری، عسگر فرحناکی و محمود امین لاری‬
249 ‫روند بیاتی و قابلیت نگهداری نان "بربری" سنتی و صنعتی‬ ‫لشکربلوکی،فرهاد ،مقصودلو،یحیی ،اعلمی،مهران ،کاشانی نژاد،مهدی‬
250 ‫غنیسازی مضاعف بیسكویت پتی بور در مقیاس آزمایشگاهی‬ ‫، جعفریجید عباس، ضیاءالدینی علی‬ ‫ذاكری علی‬
251 ‫فرمولاسیون و تولید آزمایشگاهی مارگارین سالم بدون ترانس‬ ‫عزیزخانی مریم، زندی پروین،گائینی ایرج، صفافر حامد و اخوان عطار زهرا‬
252 ‫مطالعه رفتار گلابی آسیایی تحت بارگذاری‬ ‫حزباوی عیسی، قاسمی مصطفی، کاظمی شهلا، قاسمی شیوا، مینایی سعید، محمد هادی خوش تقاضا‬
253 ‫مطالعه رفتار میوه بامیه تحت بارگذاری‬ ‫حزباوی عیسی، مینایی سعید، قبادیان برات، خوش تقاضا محمد هادی ، کاظمی شهلا‬
254 ‫مقایسه اثرافزودن پودر تفاله گوجه فرنگی و پودر تفاله چغندرقند بر خواص فارینوگرافی خمیر نان‬ ‫سریری فرناز، مجذوبی مهسا، فرحناکی عسگر، جمالیان جلال، مصباحی غلامرضا‬
255 ‫مقایسه خصوصیات ارگانولپتیک نان بربری سنتی و صنعتی‬ ‫لشکربلوکی،فرهاد, ،مقصودلو،یحیی ،اعلمی،مهران ،کاشانی نژاد،مهدی‬
256 ‫مقایسه روشهای مختلف فرآوری و تولید کشمش‬ ‫مهماندوست ندا، مسکوکی عبدالمجید، هاشمی ندا‬
257 ‫ویژگی و تکنیک های ساخت پلیمرهای بیواکتیو‬ ‫مظاهری نسب مسعود ، صداقت ناصر‬
258 ‫تعیین بهترین دما جهت نگهداری طولانی مدت انگور با‬ ‫زمان مناسب برداشت در سردخانه‬ ‫شادی بصیری- ‫علی مختاریان